6 Jul 2010

Esimene tutvus

kurikuulsa inglise bürokraatiaga toimus pangas. Pangas tahavad nad kahte dokumenti. Esiteks passi või muud pildi ja nimega ilusat asja, teiseks elukohta tõendavat dokumenti. Kõlbab väga hästi näiteks üürileping või kui korter on sinu kasvõi elektriarve, kus oleks mingi firma logo! peal. Aga mina elan sõbra juures. Niisiis lasin kirjutada ühe arve tagaküljele (arve näitas, et sõber elab seal) omaniku enda käega, et mina elan seal, kus ma elan, mõnda aega. Allkirjad ja isikukoodid ja puha. Aga sellega ei lähe läbi. Peab olema trükitud ja logodega. Niisiis kõlbab töölevõtuleping, kuhu ma võisin visata agendi juures pabereid täites täiesti suvalise aadressi ja mida keegi ei kontrolli. Tööd veel muidugi veel pole.
Täna käisime Ken ja Julie pool. Toredad inimesed. Farmis palju töid praegu teha pole. Maretil ainult nokitsemist aias nädalavahetustel kui ta küsib.

PS Panka valisin SELLE artikli järgi. St Nationwide.
PPS Plaanis on Šotimaa päevik korralikult vormistada millalgi lähitulevikus.

No comments:

Käesolevad pildid on autorikaitse objekt ja nende mistahes vormis kasutamine/levitamine ilma autori otsese loata on keelatud! All photos in this page are copyrighted by the photographer and may not be used without permission!