17 Jul 2010

Töö

Natuke oleme nüüd tööd ka teinud.
Kõigepealt Keni juures. Äärmiselt lahke, huvitav ja inglispärase huumorisoonega mees. Enda heast tahtest laseb enda aias mitte nii olulisi töid teha meie aitamiseks. Lõunal annab süüa ka veel. Tore mees. Esimesed kaks korda käisin Mareti ja Jakobiga koos, aga hiljem, kui ma tehases tööd sain, käis Maret Jakobiga kahekesi. See nädal tegime tema juures kahe peale kokku tunde 30. Jakob on end hästi üleval pidanud. Mängis enamjaolt tee peal kividega. Puhastas neid.

Tehasetöö näeb välja selliselt:
Registreerid end agentuuris ära ja siis ootad nädal aega kõnet kuni sind vajatakse. Siis nad helistavad ja küsivad, kas sa poole tunni pärast Howden Kitchenisse öövahetusse saad minna. Siis läksin ja saingi Factory 6 tellimuste sorteerimisse lattu. Mustlane oli paarimees ja jagas asja. Me ootasime ainult forklift'i ja tõstsime pakkidest paar 4m*2m plaati ümber.
Järgmine päev helistasid 7.30 hommikul, kas saad 8 valmis olla. Seekord Factory 1 ja liistude pakkimisse ja sildistamisse.
Kolmas kord samamoodi hommikul. Factory 4 ja esipaneelide pakkimisse. Tõstsin pakitud plaadid alusele ja kui robot oma tööga hakkama ei saanud, siis teipisin ka paki kinni.
Põhimõtteliselt saaks kõik tööd, mida nad vaestele idaeurooplastele annavad arukate robotitega ära teha, aga ilmselt on nii odavam.

No comments:

Käesolevad pildid on autorikaitse objekt ja nende mistahes vormis kasutamine/levitamine ilma autori otsese loata on keelatud! All photos in this page are copyrighted by the photographer and may not be used without permission!